Alcoholverslaving en cannabisverslaving 2018-09-20T09:55:58+02:00

Alcoholverslaving en cannabisverslaving

Heeft u een alcoholverslaving en cannabisverslaving? Dan kunnen wij u helpen. Wij weten namelijk dat beide middelen vervelende effecten in op uw leven kunnen hebben. Alcohol en cannabis zijn erg verslavend en zelfstandig stoppen met de drank en drugs is bijna onmogelijk. Gelukkig is onze therapie in Zuid-Afrika erg effectief. Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van het leven. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 om een van onze medewerkers te spreken. Ook kunt u ons e-mailen (info@bekaruu.nl) voor meer informatie.

Verslaafd aan alcohol

Een alcoholverslaving is de meest voorkomende verslaving in Nederland. Ontzettend veel mensen kampen met een verslaving aan alcohol en zijn niet meer in staat te stoppen met alcohol. Een verslaving aan alcohol kan komen door verschillende oorzaken. Wat is de reden dat u verslaafd bent geraakt aan alcohol? Misschien is het alcoholmisbruik geleidelijk ontwikkeld omdat het een gewoonte van vroeger was (dit zien wij veel bij ouderen met alcoholverslaving terug). Of misschien bent u begonnen met drinken tijdens een stressvolle periode. Wat de reden van uw verslaving dan ook is, u bent bij ons aan het juiste adres voor professionele hulp.

Verslaafd aan cannabis

Het roken van cannabis (wiet en hasj) valt in Nederland onder het gedoogbeleid. De softdrugs zijn hiermee erg toegankelijk in onze samenleving. Veel mensen steken zo nu en dan eens een jointje op. Helaas geldt voor cannabis hetzelfde als voor alcohol; u kunt eraan verslaafd raken. Het effect van de combinatie van alcohol en cannabis noemt men stronken wat staat voor stoned en dronken. Ook al is cannabis softdrugs, een verslaving kan ernstige gevolgen hebben in uw leven. Net als alcohol werkt de drug verdovend op uw hersenen waardoor u weinig energie meer heeft. Zelfstandig stoppen met cannabis is bij een verslaving dan ook haast onmogelijk. Toch gloort er hoop; onze medewerkers in de afkickkliniek in Zuid-Afrika kunnen u helpen!

Hulp bij een alcoholverslaving en cannabisverslaving

Het is duidelijk dat u verslaafd kunt raken aan alcohol en cannabis. Zeker wanneer u tegelijkertijd verslaafd bent aan beide middelen dan kunt u hier veel last van hebben. Bent u het zat en wilt u eindelijk weer grip krijgen op uw leven? Wacht dan niet langer dan nodig is en bel direct naar 085 – 273 7591 of stuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer.