Cannabisverslaving en alcoholverslaving 2018-09-24T12:52:32+02:00

Cannabisverslaving en alcoholverslaving

Rookt u meer wiet of hasj dan u lief is en drinkt u meer alcohol dan gezond voor u is? Dan heeft u misschien wel een cannabisverslaving en alcoholverslaving. Dit is een combinatie die veel problemen kan opleveren en altijd een aanleiding is om contact op te nemen. Cannabis en alcohol hebben een relatief onschuldig imago, helaas wijst de praktijk uit dat dit niet terecht is. Onze kliniek in Zuid-Afrika helpt u met afkicken van uw drugs en drank. Bel naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.

Zelf stoppen met cannabis en alcohol

Er zijn erg veel mensen die wel eens een jointje roken voor de lol. Daarbij wordt er vaak alcohol gedronken, wat tot een ‘stronken’ gevoel leidt (stoned en dronken). Voor mensen die recreatief cannabis gebruiken en een glas alcohol drinken, kan het lonen om zelf te stoppen met cannabis en te stoppen met alcohol. Als u echter al lange tijd te veel blowt en alcohol drinkt, dan is stoppen een stuk lastiger. U zult inzien dat u te maken heeft met een verslaving. Het gevaarlijke van een verslaving is dat u zelf weinig tot geen grip heeft op uw gedachten en gedrag. Pogingen op te stoppen leiden dan ook vaak tot niets. Als u een echt blijvende verandering in uw leven wilt maken, zult u professionele hulp moeten inschakelen.

Afkicken van cannabis en alcohol

Wij bieden hulp bij een cannabisverslaving en alcoholverslaving. In onze luxe en afgelegen afkickkliniek Bekaruu helpen wij u met uw verslavingen om te gaan. Het grote voordeel van afkicken in Zuid-Afrika is dat u ver verwijderd bent van al uw impulsen die u momenteel de das omdoen. U krijgt de persoonlijke hulp die u nodig heeft in uw situatie. Ook als u al gedurende langere tijd blowt en drinkt, kunt u erop rekenen dat wij ons uiterste best doen om u te helpen.

Wacht niet langer

Dit kan het moment zijn waarop u uw verslavingen de baas wordt. Bel onze medewerkers op het telefoonnummer 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar het e-mailadres info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.