Cannabisverslaving en cocaïneverslaving 2018-09-24T13:00:30+02:00

Cannabisverslaving en cocaïneverslaving

Een cannabisverslaving en cocaïneverslaving kunnen samen veel ellende veroorzaken. Niet alleen uzelf heeft eronder te lijden. Er bestaat een grote kans dat de mensen om u heen ook problemen hebben met uw drugsgebruik. Zelf proberen te stoppen met cannabis en stoppen met cocaïne is erg lastig wanneer u verslaafd bent. Hierbij kan professionele hulp uitkomst bieden. In Zuid-Afrika helpen wij mensen zoals u met hun verslavingen. Bel voor een intakegesprek naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl voor meer informatie.

Cannabis en cocaïne samen

De effecten van cannabis en cocaïne samen maken het tot een geliefde combinatie bij mensen. Wiet of hasj werken juist verdovend op uw hersenen; u wordt hierdoor relaxter of krijgt hallucinaties. Juist dan kicken sommige mensen erop de drug te combineren met cocaïne. Cocaïnegebruik zorgt voor een boost in uw energie en geeft u een grote dosis zelfvertrouwen. Helaas gaat het gebruik van beide drugs niet zonder risico. U heeft namelijk niet alleen te maken met de individuele risico’s van cannabis en risico’s van cocaïne, samen kunnen ze ook tot problemen leiden. U kunt namelijk een bad trip krijgen en dingen gaan doen waar u spijt van krijgt. De drugs maken zodoende meer kapot dan u lief is. Zorg dat het niet zo ver komt en neem contact op.

Professionele hulp

Jarenlange ervaring in de verslavingszorg leiden ertoe dat wij ons specialist kunnen noemen. Wij hebben in Zuid-Afrika al vele mensen mogen helpen met hun problemen (lees zeker ook hun ervaringen over Bekaruu). Onze behandelingen zijn effectief en gaan heel gericht in op uw situatie. Onze therapeuten besteden niet alleen aandacht aan uw problemen, maar ook aan de mogelijke oorzaken. Deze oorzaken kunnen van allerlei aard zijn. Misschien heeft u last van depressieve klachten en is dat de reden dat u overmatig veel drugs gebruikt. Het loont hoe dan ook om contact met ons op te nemen bij een cannabisverslaving en cocaïneverslaving!

Neem contact op

Wacht niet langer dan nodig is. Vandaag is de dag dat u de controle grijpt over uw eigen leven. Bel meteen naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer hoe wij u kunnen helpen.