Cannabisverslaving en gameverslaving 2018-09-24T13:03:50+02:00

Cannabisverslaving en gameverslaving

Een cannabisverslaving en gameverslaving kunnen na verloop van tijd veel ellende veroorzaken. Op de korte termijn is er weinig mis met een jointje en het spelen van een game. Helaas gaat overmatig drugsgebruik en te veel gamen vaak samen met psychische problemen en andere ellende in uw leven. Als verslavingsspecialist kunnen wij u helpen los te breken van uw verslavingen. Dit geldt zowel voor uw cannabisverslaving als uw gameverslaving. Stuur daarom vandaag nog een e-mail naar info@bekaruu.nl of bel naar 085 – 273 7591 voor meer informatie.

Risico’s van cannabisgebruik en gamen

Cannabis (wiet en hasj) is een vorm van softdrugs. De gevolgen van langdurig cannabisgebruik en een verslaving zijn niet mis. Geldproblemen, kapotte relaties en gezondheidsklachten zijn iemand met een verslaving vaak niet vreemd. Daarnaast zet de verdovende drug u aan tot andere activiteiten waar u ook verslaafd aan kunt raken. De combinatie van blowen en gamen komt hierbij geregeld voor. Gamen is voor veel mensen een hobby geworden. Overmatig gamen kan er echter voor zorgen dat u weinig zin meer krijgt om iets anders te doen. Ook zorgt uw cannabisgebruik ervoor dat u nergens meer zin in heeft en amper het huis uit gaat. Voor u er erg in heeft, kampt u met een cannabisverslaving en gameverslaving.

Verslavingshulp in Zuid-Afrika

De professionals in de Zuid-Afrikaanse afkickkliniek Bekaruu hebben al vele mensen mogen helpen met hun verslavingen. Onze kliniek ligt afgelegen waardoor u in alle privacy en rust aan de slag kunt met uw verslavingsproblemen. U heeft zodoende geen verleidingen om u heen die voor een terugval in het behandeltraject kunnen zorgen. Een team van zorgmedewerkers helpt u uw problemen te begrijpen en leert u ermee om te gaan. Daarbij speelt het permanent controleren van uw verslaving een belangrijke rol. Het is namelijk ons streven dat u uw verslavingen blijvend de baas bent. Op die manier kunt u weer genieten van het leven om u heen.

Neem direct contact op

Het is belangrijk om direct contact met ons op te nemen voor professionele hulp. Grijp de controle en pleeg het telefoontje dat het begin kan zijn een nieuw leven. Bel onze medewerkers op het telefoonnummer 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Ook kunt u meer informatie lezen over de ervaringen die mensen hebben met onze kliniek.