Cannabisverslaving en gokverslaving 2018-10-11T09:34:29+02:00

Cannabisverslaving en gokverslaving – afkicken in Zuid-Afrika

Een cannabisverslaving en gokverslaving gaan doorgaans gepaard met almaar groeiende problemen. Zowel de risico’s van cannabisverslaving als de risico’s van gokverslaving zijn los van elkaar immers al alarmerend. Als u echter regelmatig onder invloed van cannabis gokt, nemen die risico’s alleen nog maar toe. Het kan daarnaast erg lastig zijn om deze gedragspatronen zelfstandig en in uw eigen omgeving te doorbreken. Daarom kan een behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika mogelijk de oplossing zijn voor u. Hier kunt u immers op discrete wijze in alle rust aan uw herstel werken. Neem voor meer informatie contact met ons op via 085 – 273 7591 of info@bekaruu.nl.

Cannabisverslaving en gokverslaving – een riskante combinatie

Zowel een verslaving aan wiet als een verslaving aan gokken kan van kwaad tot erger leiden. Wat begon als een onschuldig gokje wagen of jointje roken, kan zich immers langzaam maar zeker ontwikkelen tot een afhankelijkheid. Dit kan enorme problemen veroorzaken op het gebied van uw gezondheid, maar ook op sociaal-maatschappelijk en financieel gebied. Want het kan zijn dat u onder invloed van cannabis minder verstandige beslissingen neemt tijdens het gokken. Mogelijk vergokt u hierdoor al uw geld en bouwt u zelfs schulden op. Daarnaast beïnvloedt uw verslavingsgedrag wellicht uw school- en werkprestaties, wat ten koste kan gaan van uw (toekomstige) inkomen. De kans is bovendien groot dat u zich steeds meer sociaal gaat isoleren. U creëert zo een realiteit die u mogelijk liever niet onder ogen wilt zien. Daarom zult u weer eerder geneigd zijn om te gaan blowen en gokken, wat uw problemen alleen maar weer verergert.

Effectieve behandeling cannabisverslaving en gokverslaving

Zelfstandig afkicken van cannabis blijkt in de praktijk evenals het stoppen met gokken zonder deskundige begeleiding vaak een helse uitdaging. Daarom kunt u er goed aan doen om professionele hulp in te schakelen van een specialist in de verslavingszorg. Wij kunnen u immers met een effectieve behandeling helpen uw leven weer op de rit te krijgen. In onze kliniek in Zuid-Afrika kunt u immers in een prachtige omgeving met een geborgen sfeer een intensieve behandeling ondergaan. Hier kunt u zich op discrete wijze een gezondere levensstijl aanmeten aan de hand van ons op terugvalpreventie gerichte vitaliteitsprogramma. Zo leert u hoe u het beste kunt omgaan met valkuilen en sterkt u aan op zowel fysiek en geestelijk als spiritueel gebied. Indien nodig kunt u na thuiskomst bovendien een nazorgtraject volgen om de kans op terugval te minimaliseren.

Neem direct contact met ons op

Kampt u met een cannabisverslaving en gokverslaving en wilt u daar verandering in brengen? Neem direct contact met ons op als u wilt stoppen met cannabis en afkicken van gokverslaving. Wij zijn bereikbaar via 085 – 273 7591 of info@bekaruu.nl. Hoe sneller u besluit de eerste stap naar herstel te zetten, hoe eerder u weer grip op uw leven kunt krijgen.