Cannabisverslaving en zwangerschap 2018-09-24T13:12:46+02:00

Cannabisverslaving en zwangerschap

Een cannabisverslaving en zwangerschap gaan simpelweg niet samen, punt uit. Hoe gemakkelijk dit ook mag klinken, wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om te stoppen. Zeker bij een verslaving is zelf stoppen met cannabis erg lastig. Wij kunnen u hierbij helpen. Al jarenlang zijn wij specialist in de behandeling van verslavingen. In Zuid-Afrika helpen onze behandelaars u los te breken van de drugs. Bel vandaag nog naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Doet u het niet voor uzelf, doet u het dan voor uw ongeboren kindje!

Waarom geen cannabis roken tijdens zwangerschap?

Voor het roken van cannabis geldt in principe hetzelfde als het roken van tabak; het is schadelijk voor uw ongeboren baby. Alle stoffen die vrijkomen wanneer u wiet of hasj rookt, komen terecht bij uw ongeboren baby. Dit geldt zeker voor de psychoactieve stof THC. THC zorgt voor de hallucinerende werking van de softdrug. De THC kan echter de groei belemmeren van uw ongeboren kindje. De groei van een foetus in uw buik is echt ontzettend belangrijk en als er in dit proces iets nadelig gebeurt, dan kan dit blijvende gevolgen hebben. Wacht daarom niet totdat het te laat is en neem contact met ons op.

Geen reden voor schaamte

Een verslaving kan iedereen overkomen. Zowel een succesvol zakenman, een student of een aanstaand moeder zoals u kunnen allemaal ten prooi vallen aan een verslaving. In Nederland kampen ontzettend veel mensen met een verslaving. U hoeft zich dus absoluut niet te schamen voor uw situatie. Wat u wel moet doen, is contact met ons opnemen voor de hulp die u en uw ongeboren kindje zo hard nodig hebben. Wij begrijpen namelijk dat zelf stoppen geen optie meer is. Onze professionele therapeuten kunnen u echter wel helpen. U kunt bij ons afkicken in Zuid-Afrika, maar we beschikken ook over hulplocaties in Nederland waar u terechtkunt.

Wel een reden contact op te nemen

Cannabisverslaving en zwangerschap gaan niet samen. Het is voor uw ongeboren kindje belangrijk om niet langer te wachten dan nodig is. Bel daarom direct naar 085 – 273 7591 of stuur een e-mail naar info@bekaruu.nl zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.