Afkicken van cocaïne 2018-09-21T12:13:16+02:00

Afkicken van cocaïne

Bent u helemaal klaar met uw cocaïneverslaving? Heeft u genoeg van de negativiteit die het brengt in uw leven? Heeft u zelf geprobeerd te stoppen met cocaïne en leidde dat tot niets? Dan biedt onze professionele hulp uitkomst. Wij helpen u met afkicken van cocaïne waardoor u weer grip krijgt op uw leven. U heeft de eerste stap genomen door deze pagina te raadplegen, pak nu de telefoon en bel naar 085 – 273 7591. Ook kunt u een e-mail versturen naar info@bekaruu.nl voor de hulp die u zo hard kunt gebruiken.

Waarom niet zelf afkicken van cocaïne?

Stoppen met drugs is altijd een verstandig idee. Hier zult u uzelf later nog erg dankbaar voor zijn. Toch is stoppen met iets wat verslavend is absoluut niet makkelijk. Misschien heeft u zelf al gemerkt dat u kampt met verslavende gedachten die steeds maar terugkeren. Stoppen is meestal maar tijdelijk, totdat u denkt “het kan wel weer eens”. Helaas is dit vaak funest; u vervalt in uw oude negatieve en vernietigende gedrag. Zelf proberen af te kicken is erg lastig omdat u niet de juiste professionele hulp krijgt die u op dat moment verder helpt. Misschien heeft u wel een dubbele diagnose: een cocaïneverslaving en psychische aandoening zoals een depressie of angststoornis. Daar heeft u de allerbeste zorg bij nodig. Die zorg kunnen wij u bieden.

Afkicken van cocaïne in Zuid-Afrika

Behandeld worden voor uw problemen in Zuid-Afrika blijkt erg effectief te zijn. U bevindt zich namelijk niet in uw eigen omgeving waar u omringd bent door uw stressvolle leven en verleidende impulsen. Het is juist effectief om los te breken in een volledig nieuwe omgeving. Een inspirerende en mooie omgeving in Zuid-Afrika is het ideale startpunt van een leven vrij van cocaïne. Onze kliniek is afgezonderd van de buitenwereld en daarom voorzien van privacy. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke en bewezen (evidence based) aanpak. Onze zorg bewijst keer op keer zijn waarde, lees ook zeker eens de ervaringen van uw lotgenoten. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons.

Waarom afkicken in het Zuid-Afrikaanse Bekaruu werkt:

  • Bewezen behandeltechnieken;
  • Zeer gemotiveerde zorgprofessionals;
  • Afgezonderde locatie, volop privacy;
  • Kleinschalig en luxe kliniek;
  • Goede geestelijke, lichamelijke en spirituele zorg;
  • Korte wachttijden;
  • Behandeling wordt vergoed door zorgverzekeraar.

Terugvalpreventie – afkicken van cocaïne

Wij streven er binnen al onze behandelingen naar dat u blijvend de baas bent over uw verslaving. Dit houdt in dat wij veel aandacht besteden aan de rol van terugvalpreventie. U voorkomt een terugval door de technieken te hanteren die wij u bijbrengen. Op die manier kunt u de verslavende stemmen in uw gedachten controleren. Wij helpen onder meer bij de volgende punten:

  • Blijvende herstelmotivatie;
  • Leren omgaan met verleidingen, vrije tijd en (negatieve) emoties;
  • Acceptatie dat u uw verslaving blijvend onder controle moet houden.

Kosten voor het afkicken van cocaïne

Een verslavingsbehandeling bij Bekaruu biedt u de kans uw leven te beteren. De kosten voor de behandeling vallen volledig inde basisverzekering Nederlandse zorgverzekeraar. U bent daarom alleen de kosten kwijt voor uw eigen risico (dat wettelijk verplicht is) en de vliegtickets naar het Zuid-Afrikaanse Bekaruu. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Behandeling cocaïneverslaving – intakegesprek

Bent u klaar om uw verslaving onder controle te krijgen? Dan is het intakegesprek de eerste stap richting richting uw herstel. In het intakegesprek praat u met een gespecialiseerd psycholoog over uw problemen. Uw verleden, heden, en cocaïnegebruik komen hier bijvoorbeeld aan bod. Het doel van dit gesprek is om in kaart te brengen hoe wij u het beste kunnen helpen. Natuurlijk vindt dit intakegesprek gewoon in Nederland plaats. Bekaruu is onderdeel van Vincere GGZ en onze locaties bevinden zich in:

Behandeling cocaïneverslaving – behandelplan

Uit het intakegesprek komt een diagnose van uw problematiek . De psycholoog heeft zijn of haar oordeel ook besproken met een psychiater. Samen komen zij tot een behandelplan waarin vermeld staat hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij bieden overigens verschillende soorten behandelingen aan. Deze behandelingen verschillen qua duur, intensiteit en locatie. Ook zijn er mogelijkheden voor wat betreft het combineren van behandelingen.

Meld u aan – afkicken van cocaïne

Wilt u definitief breken met uw cocaïneverslaving en bent u overtuigd door ons? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 7591 of stuur een e-mail naar info@bekaruu.nl) voor meer informatie.