Cocaïneverslaving en alcoholverslaving 2018-09-24T10:54:32+02:00

Cocaïneverslaving en alcoholverslaving

Cocaïne maakt u high waar alcohol u dronken maakt. Beide effecten worden bij gezamenlijk gebruik opgeheven door de ander. Dit maakt dat het lijkt dat u niet high bent, maar u bent dit wel. Omgekeerd is dit ook waar. Daarom is het – zeker in het uitgaanscircuit – een veelvoorkomende combinatie. Een groot probleem is dat zowel cocaïne en alcohol erg verslavend zijn. Dit maakt dat u het risico loopt een cocaïneverslaving en alcoholverslaving. Professionele hulp in Zuid-Afrika kan u echter helpen. Bel vandaag naar 085 – 273 7591 om een intakegesprek te plannen. Ook kunt u ons e-mailen: info@bekaruu.nl.

Cocaïne en alcohol in uw lichaam

Uw lichaam krijgt een flinke klap te verduren als u cocaïne en alcohol combineert. Alle stoffen die u snuift of drinkt, moeten door uw lichaam worden verwerkt. Helaas gaat dat in het geval van coke en drank niet eenvoudig. Daarnaast neemt uw hartslag enorm toe door uw cocaïnegebruik. Alcohol kent eenzelfde effect. Dit zorgt ervoor dat u een grotere behoefte krijgt aan zuurstof wat voor hartproblemen kan zorgen.

Afkicken cocaïneverslaving en alcoholverslaving

Een verslaving aan cocaïne en verslaving aan alcohol komen erg vaak voor. Wij bieden de professionele hulp die hierbij zo hard nodig is. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika ligt afgelegen en biedt dus volop privacy. Op de locatie bent u ver verwijderd van alle impulsen die u momenteel verslaafd laten zijn aan de drugs en drank. Onze kliniek is luxe en beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft om vaarwel te zeggen tegen uw verslavingen. Wij helpen u op geestelijk, lichamelijk en spiritueel vlak. Daarnaast speelt terugvalpreventie een belangrijke rol binnen al onze behandelingen. Als u na het behandeltraject van zo’n 90 dagen weer terugkeert in uw eigen omgeving, zult u de methoden en technieken hebben geleerd u helpen om uw verslavingen de baas te zijn.

Neem contact op voor hulp

Wacht niet totdat het te laat is en bel met een van onze medewerkers op het telefoonnummer 085 – 273 7591 Bovendien kunt u ons een e-mail sturen: info@bekaruu.nl.