Cocaïneverslaving en cannabisverslaving 2018-09-24T11:00:50+02:00

Cocaïneverslaving en cannabisverslaving

Heeft u een cocaïneverslaving en cannabisverslaving? Kunt u niet meer stoppen met beide drugs te gebruiken en zoekt u hier professionele hulp voor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor hulp. Onze kliniek in Zuid-Afrika heeft al vele mensen kunnen helpen met hun verslavingsproblemen. Ook u kunt bij ons terecht. Grijp het heft in handen en e-mail vandaag nog naar info@bekaruu.nl of bel naar 085 – 273 7591.

Effecten van cocaïne

De harddrug cocaïne staat bekend om zijn stimulerende werking. U krijgt tijdelijk veel energie, bent extra scherp en het voelt alsof u een verbeterde versie van uw normale zelf bent. Schijn bedriegt. De effecten van cocaïne duren maar kort. Dit maakt dat u zich lusteloos voelt wanneer de effecten zijn uitgewerkt. Daarom is het verleidelijk om opnieuw een lijntje te snuiven. Voor u het weet gebruikt u meer cocaïne dan u lief is. Cocaïne is echter een van de meest verslavende drugs die bestaat. Dit maakt dat het een groot probleem vormt omdat u er maar lastig van kunt losbreken. Zelf stoppen met cocaïne is bij een cocaïneverslaving namelijk erg lastig.

Effecten van cannabis

Cannabis (wiet en hasj) kan verdovend en hallucinerend werken op uw hersenen. Dit verschil is er vanwege de cannabinoïden THC en CBD, die ieder een eigen werking hebben. De softdrug cannabis heeft een onschuldiger imago dan de harddrug cocaïne. De softdrug kent bij veelvuldig gebruik echter dezelfde verslavende effecten als ieder ander middel. De grip op uw leven raakt u na verloop van tijd steeds verder kwijt. Zelfstandig proberen te stoppen met cannabis is erg lastig. Daarbij bent u erg vatbaar voor een terugval in uw oude verslavende gedrag. Dit zorgt natuurlijk voor veel stress en frustratie en dat kent maar één uitvlucht; het gebruiken van drugs.

Hulp bij een cocaïneverslaving en cannabisverslaving

U kunt verschillende redenen hebben om cocaïne en cannabis te combineren. De risico’s zijn echter niet mis. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via 085 – 273 7591 of info@bekaruu.nl voor professionele hulp. Wij helpen u zowel met het afkicken van cocaïne als met het afkicken van cannabis. Wacht niet langer totdat het te laat is en neem direct contact met ons op.