Cocaïneverslaving en ouderen (50+) 2018-09-24T11:08:08+02:00

Cocaïneverslaving en ouderen (50+)

Cocaïne gebruiken boven de leeftijd van 50 jaar zorgt voor grote gezondheidsrisico’s. Cocaïne is namelijk een van de meest verslavende en vernietigende drugs die bestaat. Helaas komt de combinatie van cocaïneverslaving en ouderen vaker voor dan verwacht.  Zeker als u wat ouder bent, kunnen wij u helpen met uw verslaving. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is de ideale locatie voor een behandeling. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 of stuur een e-mail info@bekaruu.nl.

Cocaïne bij ouderen

Het menselijk lichaam ondergaat veel veranderingen in de loop der jaren. Wanneer u ouder wordt dan 50, dan kunt u last gaan hebben van de volgende kwaaltjes:

  • Verminderde weerstand;
  • Trager werkende organen;
  • Vertraagde bloedsomloop;
  • Slechter reactievermogen;
  • U herstelt minder snel.

Op hogere leeftijd heeft u bij veelvuldig cocaïnegebruik een grotere klap te verduren dan vroeger. De risico’s van cocaïne maken het een ontzettend gevaarlijke drug, zeker wanneer u wat ouder bent. Dit maakt het altijd een reden om contact met ons op te nemen voor professionele hulp. U bent niet alleen in uw strijd. Er bestaan meer lotgenoten boven de 50 met een verslaving dan u denkt. U hoeft zich dus totaal niet te schamen.

Speciale groepen voor 50+’ers

Bij Bekaruu kan iedereen terecht voor professionele hulp bij tal van verslavingen. Cocaïneverslaving en ouderen passen hier natuurlijk ook bij. Iedereen die door ons wordt geholpen verdient de beste mogelijke zorg. Mensen boven de 50 hebben vaak een andere relatie met hun verslaving dan bijvoorbeeld jongere mensen. Zo kan een uit de hand gelopen gewoonte de reden zijn van uw cocaïneverslaving. Dit vraagt een hele andere aanpak dan iemand die tijdelijk door stress cocaïne is gaan gebruiken. Ook op lichamelijk vlak vraagt een oudere doelgroep voor een andere aanpak. U zult bijvoorbeeld anders reageren op de ontwenningsverschijnselen. Zodoende zijn er tal van verschillen tussen mensen en daar houden wij bij Bekaruu sterk rekening mee.

Cocaïneverslaving en ouderen – zoek hulp

U kunt er bij ons op rekenen dat u de best mogelijke zorg krijgt. Op een afgelegen locatie krijgt u in het mooie Zuid-Afrika de kans weer grip te krijgen op uw leven. Wacht daarvoor niet langer dan nodig is en neem contact met ons op. Verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl of bel met een van onze medewerkers op 085 – 273 7591 om een intakegesprek in te plannen op een van onze Nederlandse locaties.