Cocaïneverslaving en seksverslaving 2018-09-24T11:14:41+02:00

Cocaïneverslaving en seksverslaving

Als een cocaïneverslaving en seksverslaving samengaan, staat dit garant voor veel problemen. Kapotte relaties en risicovolle en onveilige seks komen hierbij vaak voor. Wij kunnen u helpen bij een verslaving aan cocaïne en seks. De behandelaars in onze afkickkliniek Bekaruu zijn erin gespecialiseerd om mensen te helpen met hun verslaving. Wacht daarom niet langer totdat het te laat is en bel naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Wij helpen u weer de controle te krijgen over uw leven.

De effecten van cocaïne

De harddrug cocaïne is een stimulerende drug die ervoor zorgt dat u tijdelijk erg veel energie krijgt. Cocaïne heeft namelijk effect op de zogenaamde neurotransmitters in uw hersenen. Hierdoor voelt u zich tijdelijk fitter, bent u scherper en het lijkt erop alsof u alles op een positieve manier meemaakt. Deze gevoelens zorgen ervoor dat u veel zelfvertrouwen krijgt waardoor het een geliefde drug is op het vlak van seks. Daarnaast werkt cocaïne – zeker bij gematigd gebruik – stimulerend op seksueel vlak. Op korte termijn lijkt dit positief, maar dit gaat gepaard met de nodige risico’s. Zo loopt u bij langdurig cocaïnegebruik het risico op seksuele lusteloosheid en zelfs impotentie!

Nadelen en risico’s – cocaïneverslaving en seksverslaving

Cocaïnegebruik gaat dus gepaard met de nodige problemen en risico’s. Coke is namelijk een van de meest verslavende drugs die bestaat. Zeker met de gezondheidsrisico’s die u loopt, kan een cocaïneverslaving ontzettend veel ellende veroorzaken. Bovendien geldt voor seks hetzelfde als cocaïne; het kan enorm verslavend werken. Zeker samen zijn een cocaïneverslaving en seksverslaving een groot probleem waarbij u in ernstige problemen kunt komen. Cocaïnegebruik gaat namelijk samen met gevaarlijk en onverantwoord gedrag. Ook uw seksuele gedrag wordt na verloop van tijd steeds extremer en u zult steeds meer uw grenzen willen verleggen. Helaas gaat dit niet zonder risico’s.

Hulp bij een cocaïneverslaving en seksverslaving

Als u zowel verslaafd bent aan cocaïne als aan seks dan kunt u hier veel problemen door ervaren. Daarnaast zijn de drugs en het seksuele gedrag verweven met elkaar, waardoor u er zelf nauwelijks iets aan kunt doen. Onze hulp helpt u echter verder. In onze kliniek in Zuid-Afrika vindt u de beste hulp die u zich maar kunt voorstellen. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.