Cocaïneverslaving en zwangerschap 2018-09-24T11:18:03+02:00

Cocaïneverslaving en zwangerschap

Cocaïne gebruiken tijdens de zwangerschap is een slecht idee. De harddrugs kunnen namelijk onomkeerbare schade toebrengen aan uw ongeboren baby’tje. De combinatie van een cocaïneverslaving en zwangerschap is erg schadelijk. Zelfstandig stoppen met cocaïne is lastig, ook als u zwanger bent! Wij begrijpen dit en bieden u de hulp die u nodig heeft. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 om een van onze medewerkers te spreken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bekaruu.nl.

Waarom geen cocaïne gebruiken tijdens de zwangerschap?

Cocaïnegebruik tijdens de zwangerschap is een enorm slecht idee. Alles wat u namelijk in uw lichaam stopt terwijl u zwanger bent, bereikt direct of indirect uw baby. Ditzelfde geldt voor cocaïne, dat van zichzelf al een drug is met onwijs heftige gevolgen. Er zijn talloze risico’s van cocaïne waar u uw baby ook aan blootstelt. Zo wordt een baby van een moeder die cocaïne gebruikt, vaak te vroeg geboren. Daarbij is de kans groter dat er een groeiachterstand ontstaat, dit geldt zowel voor het lichaam als de hersenen. Dit heeft onder meer gevolgen voor het taalgevoel, en het vermogen te concentreren en te plannen. Ook in sociaal opzicht kunnen er problemen bij uw kindje ontstaan.

Waarom zou ik bij Bekaruu afkicken?

Waarschijnlijk schaamt u zich voor uw situatie. Dit hoeft u absoluut niet te doen. Wat u wel moet doen is contact met ons opnemen voor professionele hulp. In onze jarenlange ervaring in de verslavingszorg hebben wij al meerdere vrouwen zoals u geholpen tijdens hun zwangerschap. Wij veroordelen u niet, wij streven er alleen naar u te helpen met uw cocaïneverslaving. U kunt er bij ons op rekenen dat u de allerbeste hulp krijgt in uw situatie. De afkickkliniek Bekaruu in Zuid-Afrika is hier ook de ideale plek voor. Hier bent u namelijk ver verwijderd van de buitenwereld en kunt u zich in alle privacy richten op het herstel van uzelf en uw baby.

Wij kunnen u helpen

Een cocaïneverslaving en zwangerschap is geen fijne combinatie. U zult de keuze moeten maken tussen één van beiden: cocaïne of uw baby. Kies voor het laatste en bel direct naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.