Drugsverslaving 2018-09-24T13:35:14+02:00

Drugsverslaving – hulp bij drugsverslaving

Er zijn ontzettend veel drugs in omloop. Ieder type drugs kent zijn eigen werking en risico’s. Wat alle drugs echter gemeenschappelijk hebben, is dat u er verslaafd aan kunt raken. In het geval van een drugsverslaving heeft u nauwelijks nog controle over uw gedrag en gedachten. Wacht niet langer dan nodig is en zoek hulp. Het Zuid-Afrikaanse Bekaruu is erg effectief in de behandeling van verslavingen. Krijg uw drugsverslaving onder controle en e-mail naar info@bekaruu.nl of bel 085 – 273 7591.

Wanneer heb ik een drugsverslaving?

U raakt na het eerste gebruik niet meteen verslaafd aan drugs. Daarbij zijn er ook verschillen mogelijk tussen drugs waarbij u geestelijk en/of lichamelijk afhankelijk ervan kunt worden. Bij een geestelijke afhankelijkheid denken uw hersenen niet meer zonder te kunnen. Bij een lichamelijke afhankelijkheid geeft uw lichaam dit signaal. Wat het geval is bij elke verslaving, is dat uw gedachten erdoor geconsumeerd worden. Buiten drugs kunt u dus aan weinig andere dingen denken. Lees de volgende stellingen om na te gaan of u ook verslaafd bent:

  • U heeft vaak het gevoel dat alleen drugs u gelukkig maken;
  • Veel van uw geld gaat naar het kopen van drugs;
  • U gebruikt steeds meer drugs;
  • Uw sociale omgeving (vrienden, familie, collega’s) maakt zich zorgen over uw drugsgebruik;
  • Pogingen om zelf te stoppen met drugs lopen op niets uit.

Herkent u bovenstaande punten? Dan kampt u misschien wel met een drugsverslaving. Wij raden het in dat geval aan om onze hulp in te schakelen. Al veel mensen met een verslavingsprobleem zijn door ons geholpen (lees ook hun ervaringen). Neem dus direct contact op met ons.

Verschillende soorten drugsverslaving

Drugs kunnen in principe drie soorten effecten met zich meebrengen. Daarbij is natuurlijk ook een overlap mogelijk. Wij bieden hulp bij alle soorten verslavingen. Het maakt ons niet uit of u kampt met een verslaving aan ‘normale’ drugs of een designerdrugs verslaving.

Afkicken verdovende drugs

Verdovende drugs worden ook wel downers genoemd. De drugs zorgen ervoor dat u uw lichamelijke en geestelijke problemen tijdelijk even minder aanwezig zijn. Voorbeelden van een verslaving aan verdovende drugs waar wij bij kunnen helpen zijn:

Afkicken geestverruimende drugs

Geestverruimende drugs kennen een heftige werking die uw blikveld op de wereld totaal kunnen veranderen. Voorbeelden van verslavingen waarbij wij kunnen helpen zijn:

Afkicken stimulerende drugs

Stimulerende drugs geven u tijdelijk erg veel energie en worden daarom ook wel uppers genoemd. Dit effect maakt dat ze erg geliefd zijn, maar helaas zijn dit soort drugs ook erg verslavend. Wij kunnen onder meer helpen bij een:

Kick af van drugsverslaving in Zuid-Afrika

U kunt van uw drugsverslaving afkicken in Zuid-Afrika. Dit heeft als grote voordeel dat u niet in uw eigen omgeving zit en ver verwijderd bent van alle stress en verleidingen die u momenteel ervaart. Onze zorgmedewerkers doen hun uiterste best om u zo goed en compleet mogelijk te helpen. U verdient de best mogelijke zorg voor uw verslaving. U vindt deze zorg bij Bekaruu. In alle privacy kunt u zich bij ons compleet focussen op het herstel van uw drugsverslaving.

Kosten voor afkicken van drugsverslaving

Een groot voordeel voor u is dat het behandeltraject bij een verslaving vergoed wordt door de Nederlandse zorgverzekeraar. Daardoor bent u alleen de kosten kwijt voor uw eigen risico. Daarnaast betaalt u zelf de vliegtickets naar de behandellocatie. Wilt u meer informatie over de kosten voor de behandeling van drugsverslaving? Neem dan contact met ons op.

Lees meer: afkicken van drugsverslaving.

Professionele hulp bij een drugverslaving

Een verslaving aan drugs kan ontzettend veel problemen veroorzaken. Deze problemen gelden niet alleen voor uzelf, maar ook anderen om u heen worden erdoor beïnvloed. Wacht daarom niet langer met het contact opnemen. Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 273 7591 of stuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. We geven u graag meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen. Meer informatie over een verslaving aan drugs kunt u lezen op de veelgestelde vragen drugsverslaving pagina.