4FA verslaving 2018-09-24T14:04:16+02:00

4FA verslaving – 4FMP verslaving

Er zijn de laatste jaren steeds meer nieuwe designerdrugs in omloop. Dit geldt ook voor het opkomende 4FA dat steeds populairder wordt in het uitgaanscircuit. Helaas gaat dit niet zonder risico en zien wij steeds meer mensen met een 4FA verslaving. Een verslaving eist zijn tol op uw eigen leven, maar ook van de mensen om u heen. Daarom loont het om contact met ons op te nemen. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika helpt u los te breken van uw verslaving. Wacht daarop niet langer dan nodig is. Bel vandaag nog naar 085 – 273 7591 of e-mail naar info@bekaruu.nl.

Wat doet 4FA?

De designerdrug 4FA valt onder de Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS). De drug is afgeleid van XTC en zorgt ervoor dat u uw omgeving anders gaat waarnemen. 4FA is pas kort op de markt beschikbaar, maar staat toch al op de verboden lijst in Nederland (Opiumwet). Het grote nadeel van deze drug is namelijk dat er steeds meer bewijs is dat 4FA gezondheidsklachten teweeg kan brengen. Er bestaat bewijs dat 4FA kan zorgen voor een hersenbloeding of hartaanval. Zeker in combinatie met alcohol.

Waar wordt 4FA gebruikt?

Door 4FA te gebruiken voelt u zich tijdelijk even heel licht in het hoofd. Dit kan samengaan met hallucinerende effecten. Dit maakt dat het gebruik steeds vaker voorkomt in het uitgaanscircuit. Met name op festivals en feesten zorgen de energie, adrenaline en verhoogde bloeddruk voor een passende ervaring. Helaas gaat dit niet zonder problemen en u loopt het risico om een 4FA verslaving te ontwikkelen.

Afkicken van 4FA verslaving in Zuid-Afrika

Bent u zelf ten prooi gevallen aan de verslavende effecten van 4FA en bent u niet meer in staat om er zelf mee te stoppen? Merkt u dat u steeds meer van uw tijd en geld besteedt aan deze drugs en kampt u met veel klachten door het gebruik ervan? Neem dan contact op met ons voor professionele hulp. In een onbezorgde omgeving krijgt u in de afgelegen en luxe kliniek de zorg die u in staat stelt los te breken van deze drugs. Spreek telefonisch met een van onze medewerkers via 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.