Afkicken van drugs 2018-09-24T13:50:40+02:00

Afkicken van drugs

Bent u uw verslaving aan drugs meer dan zat? Bent u het beu dat u veel geld, tijd en energie besteedt aan middelen die u veel ellende brengen? Laat ons u helpen met het afkicken van drugs. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika helpt u uw drugsverslaving onder controle te krijgen. U dient voorbereid te zijn op een intensieve periode, maar u krijgt er mogelijk een drugsvrij leven voor terug. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 of e-mail ons: info@bekaruu.nl

Zelf afkicken van drugs?

Het is een verstandig idee te stoppen met drugs. Helaas geldt dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Dit geldt zeker wanneer u een drugsverslaving heeft. Het grote probleem van een verslaving is dat deze na verloop van tijd steeds meer grip krijgt op het leven. U wordt hierbij constant omringd door tal van verleidingen. Dit maakt dat zelfstandig stoppen met drugs vaak leidt tot een terugval. Door een terugval kunt u veel stress ervaren en sterk balen van uzelf. Dit valt u absoluut niet aan te rekenen. Veel verslaafden kampen namelijk met een dubbele diagnose. Dat is het geval wanneer iemand zowel een verslaving heeft als een psychische aandoening zoals ADHD of een depressie. Dit maakt de nood voor professionele hulp hoog. Net als uw lotgenoten verdient u de beste zorg die u maar kunt voorstellen; die zorg vindt u bij Bekaruu.

Afkicken van drugs in Zuid-Afrika

Het afkicken van drugs in Zuid-Afrika kent veel voordelen. Het grootste voordeel is dat u ver verwijderd bent van alle verleidingen die u op dit moment de das omdoen. Daarnaast bent u omringd door de beste zorgmedewerkers in een luxe behandellocatie. U heeft maar één doel aan uw hoofd en dat is het herstellen van uw verslaving. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.

Verslavingskliniek Bekaruu:

 • Bewezen behandelingen;
 • Professionele zorgmedewerkers;
 • Veel privacy op een afgelegen locatie;
 • Aandacht voor uw persoonlijke situatie;
 • Bekaruu kent korte wachttijden;
 • Behandeling wordt vergoed door Nederlandse zorgverzekering.

Voorkomen van terugval na het afkicken van drugs

Het is belangrijk dat u ook na het traject in Zuid-Afrika de baas bent over uw verslaving. Dit maakt dat terugvalpreventie erg belangrijk is binnen onze behandelingen. U leert bij ons omgaan met uw verslavende gedachten. Wij besteden onder meer aandacht aan:

 • Het leren omgaan met:
  • Negatieve emoties;
  • Verleidingen;
  • Vrije tijd.
 • Blijvende motivatie te herstellen;
 • Acceptatie dat de verslaving bij u als mens hoort.

Kosten voor het afkicken van drugs

Een behandeling bij Bekaruu valt binnen de basisverzekering van de Nederlandse zorgverzekeraar. Het volledige traject wordt daardoor vergoed. Dit maakt dat u alleen de kosten kwijt bent voor de vliegtickets naar Zuid-Afrika en uw wettelijk verplichte eigen risico. Wilt u meer informatie over het afkicken van de drugs en het kostenplaatje? Neem dan gerust contact met ons op.

Stap 1 – intakegesprek

Het intakegesprek is de allereerste stap binnen een behandeltraject van drugsverslaving. Het doel van dit gesprek is dat er een diagnose vastgesteld wordt over uw situatie. Op basis van deze diagnose brengen wij in kaart hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen (zie stap 2). U gaat het gesprek aan met een psycholoog waarbij u uitgebreid kunt vertellen over uw problematiek. Wij heten u welkom op een van de Vincere GGZ locaties waar wij onderdeel van zijn:

Stap 2 – behandelplan

De psycholoog vraagt altijd een second opinion bij een psychiater. Samen komen zij tot een behandelplan waarin vermeld staat hoe wij u binnen onze mogelijkheden kunnen helpen. Naast een behandeltraject in Zuid-Afrika, bieden wij ook andere zorg aan. Zo hebben wij locaties in Nederland, maar ook in Portugal. Ook kunnen wij verschillende behandelingen inzetten die verschillen qua intensiteit, duur en locatie. Als het nodig is dan kunnen er ook behandelingen worden gecombineerd. Dit heeft als doel u zo compleet en goed mogelijk te helpen met uw problematisch drugsgebruik.

Aanmelden – afkicken van drugs

Aarzel niet en krijg weer grip op uw leven. Bel direct naar 085 – 273 7591 voor meer informatie of stuur ons een e-mail: info@bekaruu.nl. Wij geven u graag meer informatie. Wilt u meer informatie lezen? Bekijk dan onze ‘veelgestelde vragen drugsverslaving‘ pagina.