Drugsgebruik 2018-09-24T13:38:51+02:00

Drugsgebruik

Zorgt uw drugsgebruik voor problemen in uw leven? Heeft u al pogingen gedaan om te stoppen met drugs maar is dat op niks uitgelopen? Dan kampt u mogelijk met een drugsverslaving. Daar komen diverse problemen en risico’s bij kijken. In dat geval is het tijd om professionele hulp te zoeken. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is hier de ideale locatie voor. Onze behandelingen zijn gebaseerd op bewezen technieken en hebben al vele mensen geholpen met hun verslavingsproblemen. Bel daarom meteen naar 085 – 273 7591 of stuur ons een e-mail op info@bekaruu.nl.

Wat is problematisch drugsgebruik?

Er zijn erg veel mensen die wel eens drugs hebben gebruikt. Dit geldt zeker in Nederland waar cannabis onder het gedoogbeleid valt. Drugs zijn echter erg verslavend. Iedere keer dat u drugs gebruikt, stelt u uzelf bloot hieraan. Het gebruik van drugs wordt een verslaving wanneer u niet meer uit uzelf kunt stoppen met het gebruiken van drugs. Het gaat dus niet om hoe vaak u drugs gebruikt, maar of u zelf nog de controle over uw gedrag heeft. Verder vallen de volgende kenmerken onder problematisch drugsgebruik:

  • Drugs kost u veel geld, tijd en energie;
  • Uw pogingen om te minderen of stoppen leiden tot niks;
  • Wanneer u geen drugs gebruikt, voelt u zich ellendig;
  • U heeft het gevoel dat u alleen gelukkig bent als u drugs gebruikt.

Hoe stop ik met drugsgebruik?

Het is een verstandige beslissing om te stoppen met drugs. De beste manier om van de drugs af te komen is door professionele hulp te zoeken. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika ligt afgelegen en op een plek waarbij u van veel privacy geniet. Verder bent u omringd door de beste zorgprofessionals en krijgt u de zorg die u nodig heeft. In het behandeltraject van zo’n 90 dagen helpen wij u op geestelijk, lichamelijk en spiritueel vlak om weer de oude te worden. Op die manier wordt u uw verslaving de baas en kunt u weer genieten van het leven.

Hulp bij overmatig drugsgebruik

Onze behandelingen richten zich niet op tijdelijk succes. Integendeel, wij leren u namelijk om te gaan met verleidingen wanneer u weer in uw eigen omgeving zit. Omdat u hier tijdelijk even helemaal van verwijderd bent, maakt dat afkicken in Zuid-Afrika zo effectief is. Wacht niet langer met contact opnemen en bel naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl voor meer informatie.