Ketamineverslaving 2018-09-24T14:08:03+02:00

Ketamineverslaving

Ketamine is een ontzettend krachtige drug waar na verloop van tijd steeds meer van nodig is om dezelfde effecten te bereiken. De drugs zorgen voor waanbeelden en bij overmatig drugsgebruik kunt u in een K-hole terechtkomen. Dit is een out of body-ervaring waarbij u balanceert op het randje van de dood. Bent u klaar uw ketamineverslaving een halt toe te roepen? Neem dan contact op met ons via info@bekaruu.nl of 085 – 273 7591. In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika krijgt u de zorg die u nodig heeft om uw verslaving onder controle te krijgen.

Wat doet ketamine?

Dat ketamine zo’n heftige werking heeft, is niet vreemd. Van oorsprong is het namelijk een middel om paarden te verdoven. Ketamine kan op verschillende manieren worden ingenomen. Zo kan het worden gesnoven, in pilvorm worden ingeslikt of in sommige gevallen wordt het geïnjecteerd in de aderen. Het doel van veel ketaminegebruikers is om de heftige effecten te ervaren. Bij lage doseringen krijgt u een kleine roes die vergelijkbaar is met cocaïne.

Bij grote hoeveelheden komen de heftige effecten van keta naar voren toe. Door het gebruik verliest u de grip op de werkelijkheid en ervaart u het verlies van bewustzijn. In extreme gevallen wordt dit een K-hole genoemd. Dit is wanneer de roes van ketamine ervoor zorgt dat u geen controle meer heeft over uw lichaam. Dit zorgt ervoor dat u alleen nog kunt zitten of liggen en niet meer reageert om mensen of impulsen om u heen. Veel gebruikers streven naar dit effect en lopen bij veelvuldig gebruik het risico een ketamineverslaving te ontwikkelen.

Kick af van ketamineverslaving in Zuid-Afrika

Als u een verslaafd bent aan ketamine dan zal het erg lastig zijn om zonder de drug te functioneren. Het helpt hierbij niet dat u in uw eigen omgeving zit en omringd bent door tal van verleidingen. Daarom is bijzonder effectief om af te kicken in Zuid-Afrika. De medewerkers in onze kliniek doen hun uiterste best om u te helpen met uw problemen. Samen met u streven wij naar de situatie waarin u weer drugsvrij door het leven kan. Lees meer over het afkicken van drugs.

Ketamineverslaving? Wacht niet langer

Voor uw eigen gezondheid is het ontzettend belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Bel daarom naar 085 – 273 7591 om een van onze medewerkers te spreken. Daarnaast kunt u ons e-mailen op info@bekaruu.nl.