Lachgas verslaving 2018-09-24T14:14:39+02:00

Lachgas verslaving

Lachgas is de laatste tijd regelmatig in het nieuws. De drug wordt namelijk steeds vaker gebruikt door mensen die het gas inhaleren om tijdelijk een roes te ervaren. Lachgas heeft vooralsnog een onschuldige reputatie, maar helaas zien wij dat de drug verslavend kan werken. Een lachgas verslaving zorgt hierbij voor veel ellende en professionele hulp is aan te raden. Onze kliniek in Zuid-Afrika is de ideale locatie om te breken met een verslaving. Bel naar 085 – 273 7591 of e-mail ons: info@bekaruu.nl.

Waarom wordt lachgas gebruikt?

Lachgas vindt zijn oorsprong in de medische wereld. Zo kan lachgas worden gebruikt als verdovingsmiddel bij kleine operaties. Tegenwoordig is lachgas ook particulier te koop. Mede doordat het zo eenvoudig te verkrijgen is, gebruiken veel (jongere) mensen lachgas. Lachgas zorgt voor een roeseffect waarbij u de omgeving anders waarneemt. Dit heeft betrekking op het horen, zien en voelen. De drug staat niet op de lijst van de verboden middelen. Dit komt doordat nog niet concreet is aangetoond wat de negatieve effecten zijn op langere termijn. Toch kunt u een lachgas verslaving ontwikkelen. Wij helpen u graag weer de controle te krijgen over deze verslaving.

Kick af van lachgas verslaving in Zuid-Afrika

Bij veelvuldig en langdurig gebruik van lachgas kunt u een verslaving ontwikkelen. Daarbij hunkert u steeds meer naar het gebruik van het middel. U zult daarbij zien dat deze drang steeds sterker wordt naarmate de periode tussen het gebruik langer wordt. Dit vormt een groot probleem. Gelukkig kunnen wij u helpen. Onze verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika is bijzonder effectief. Dit komt namelijk omdat onze locatie ver verwijderd is van alle impulsen die u momenteel lachgas laten gebruiken. Onze locatie stelt u in staat om u te focussen op één doel: het losbreken van uw lachgas verslaving.

Wacht niet langer

Ondanks dat de risico’s van lachgas nog niet wetenschappelijk bewezen zijn, kunt u ons contacteren bij een verslaving. Wij doen ons uiterste best u te helpen met uw problemen. We streven er hierbij naar dat u niet meer vast zit aan onnodig drugsgebruik. Bel vandaag nog 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.