LSD verslaving 2018-09-24T14:26:13+02:00

LSD verslaving

Een LSD verslaving kan erg heftige gevolgen hebben. De hallucinerende werking van de harddrug zorgt namelijk voor grote risico’s. Bij een verslaving is de nood om professionele hulp te zoeken hoog. De medewerkers in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika zijn erin gespecialiseerd te helpen bij verslavingsproblematiek. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op via het telefoonnummer 085 – 273 7591 of e-mail naar info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer hoe wij u kunnen helpen.

Wat doet LDS precies?

Tripjes, dots, zegels of blotters zijn allemaal benamingen voor de designerdrug LSD. De effecten van LSD vallen te typeren als een trip waarin u belandt. Grote delen van de hersenen worden beïnvloed door deze heftige drug. Gedurende zo’n 6 tot 12 uur krijgt u een andere perceptie van de wereld om u heen. Een LSD-trip kan verschillen qua sterkte. Zo behoudt u de controle bij een lichte trip, maar bent u deze controle volledig kwijt bij een zware trip. De effecten van LSD verschillen gedurende de trip; het ene moment bevindt u zich in de ‘gewone wereld’ en op het andere moment lijkt het alsof de wereld onder u vandaan valt. Het is met name op deze momenten dat u gevaar lijdt en in ernstige problemen terecht kan komen.

Risico’s van LSD verslaving

LSD kan een unieke ervaring geven en een tijdelijke andere perceptie op de wereld bieden. Juist om deze reden is het een middel waarvoor u moet oppassen. Ondanks dat de effecten enorm heftig zijn, ligt een LSD verslaving namelijk altijd op de loer. Een groot risico hierbij is dat psychische aandoeningen zoals (PTSS of een depressie) verergerd kunnen worden. Ook kan de drug oudere problematiek naar boven halen. Als u bijvoorbeeld depressief bent geweest, kan LSD u dit gevoel weer helemaal laten herleven. Dit kan langslepende gevolgen hebben. In dat geval is het belangrijk om goede hulp te zoeken.

Afkicken van LSD verslaving in Zuid-Afrika

De beste therapeuten staan voor u klaar om u met uw LSD verslaving te helpen. Al vele mensen zijn geholpen in onze effectieve en kleinschalige kliniek. Lees ook zeker de ervaringen van mensen zoals u. Wacht niet langer dan nodig is en neem vandaag nog contact op via 085 – 273 7591.