Poppers verslaving 2018-09-24T14:28:40+02:00

Poppers verslaving

Poppers staan bekend om hun ontspannende werking op verschillende spieren in het lichaam. Daarnaast maakt de drug u gevoelig voor aanrakingen. Dit maakt dat het een geliefde drug is in combinatie met seks. Helaas gaat dit gepaard met de nodige problemen. U kunt van poppers afhankelijk worden en zodoende kampen met een poppers verslaving. Eenvoudig losbreken van deze drug is zonder professionele hulp erg lastig. Afkicken in Zuid-Afrika bewijst vele malen effectiever te zijn. Bel daarom naar 085 – 273 7591 of e-mail ons op: info@bekaruu.nl.

Wat zijn poppers?

In de jaren ’70 werden poppers voor het eerst verkocht. De zogenaamde breekampullen maakte een pop-geluid wanneer deze werden opengemaakt en hier komt dan ook de naam uit voort. Tegenwoordig wordt de damp van poppers opgesnoven uit een klein flesje. Dit zorgt al gauw voor lustopwekkende effecten. Veel mensen met een seksverslaving combineren de drugs dan ook. Poppers zijn echter erg verslavend. Hierdoor loopt u het risico op een poppers verslaving.

Risico’s van poppers verslaving

Het gebruik van poppers kan leiden tot de nodige klachten op het vlak van uw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan bloedarmoede, ernstige misselijkheid of zelfs bewusteloosheid. Een ander groot risico van poppers is dat u er resistent van wordt. Dit houdt in dat u na verloop van tijd steeds meer poppers nodig heeft om dezelfde effecten te bereiken. Helaas gaat dit ook samen met geestelijke afhankelijkheid. In dat geval denken uw hersenen niet meer zonder poppers te kunnen genieten van bijvoorbeeld feestjes of seks. Mogelijk kunt u niet meer functioneren zonder de drug en dat zorgt voor een hoop problemen.

Kick af van een poppers verslaving in Zuid-Afrika

Kunt u niet meer zelf met deze drug? Neem dan contact met ons op voor professionele hulp. Wij helpen u op een verantwoorde manier afkicken van drugs. In uw eigen omgeving bent u namelijk altijd omringd door allerlei verslavende impulsen. Deze impulsen heeft u niet in onze kliniek in Zuid-Afrika. Op onze locatie treft u de meest gedreven medewerkers aan die er alles aan doen u zo goed mogelijk te helpen. Breek los uit de greep van uw drugsverslaving en neem contact met ons op via info@bekaruu.nl of bel naar 085 – 273 7591 voor meer informatie.