Afkicken van gokverslaving 2018-09-20T12:09:00+02:00

Afkicken van gokverslaving

Een verslaving aan gokken gaat samen met veel problemen. Dit geldt niet alleen voor de verslaafde zelf, maar ook de sociale omgeving heeft eronder te lijden. Bent u verslaafd aan het casino, de slotmachines, weddenschappen of wat voor kansspel dan ook? Wij helpen u bij het afkicken van gokverslaving in Zuid-Afrika. Onze therapeuten zijn erin gespecialiseerd mensen te helpen met hun verslavingsproblematiek. Wacht niet langer dan nodig is en bel vandaag nog naar 085 – 273 7591 of stuur ons een e-mail: info@bekaruu.nl.

Waarom afkicken van gokverslaving?

Het kan een besluit zijn om zelf proberen te stoppen met gokken. Bij een heftige verslaving lukt dit helaas maar zelden. Bij een gokverslaving zal u volledig afhankelijk zijn van uw drang om te gokken. Daarbij bent u compleet overgeleverd aan uw eigen verslavende gedachten en gedrag. In dat geval kan onze professionele hulp uitkomst bieden. Naast uw huidige problemen (uw verslaving), kijken wij ook naar de eventuele oorzaak van uw verslaving. In veel gevallen herkennen onze behandelaars een dubbele diagnose: een gokverslaving en psychische aandoening. Het ene probleem houdt hierbij het andere in stand of versterkt het probleem zelfs. In dat geval kan alleen de beste zorg u helpen.

Afkicken van gokverslaving in Zuid-Afrika

Het grote voordeel van het afkicken van gokverslaving in Zuid-Afrika is dat u ver verwijderd bent van al uw huidige verleidingen. U zult op geen enkele wijze beïnvloed worden door uw huidige omgeving. U heeft dus tijdelijk geen stress en problemen die u thuis wel zou ervaren. Daardoor kunt u zich volledig focussen op uw herstel.

Afkicken bij Bekaruu is effectief

U kunt in het Zuid-Afrikaanse Bekaruu rekenen op:

 • Zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen;
 • Afgezonderde locatie – volop privacy;
 • Verschillende soorten zorgmedewerkers aanwezig – van verslavingsarts tot fysiotherapeut;
 • Gezonde voeding dankzij een gediplomeerd kok;
 • Effectieve behandeling;
 • Korte wachttijden;
 • Behandeltraject wordt vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.

Doel: geen terugval na afkicken van gokverslaving

Er bestaat een groot nadeel van het zelf proberen te stoppen met gokken. U zult namelijk erg vatbaar zijn voor een terugval. Het voordeel van onze hulp is dat wij u klaarstomen op het leven in de wereld waarin u zich nu bevindt. Hierdoor bent u in staat om uw verslaving onder controle te houden en kunt u breken van de risico’s van gokverslaving. Wij helpen u onder meer bij het volgende:

 • Blijvende herstelmotivatie;
 • Wij leren u omgaan met verleidingen;
 • Het leren omgaan met (negatieve) emoties);
 • Omgaan met uw verslaving in het dagelijkse leven.

Behandeling gokverslaving – intakegesprek

U kunt vandaag nog contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen voor een eerste intakegesprek. Deze afspraak heeft als doel u beter te leren kennen en meer te weten te komen over uw gokverslaving. U spreekt hierbij met een psycholoog over uw verleden, het heden en wat mogelijke oorzaken zijn voor uw problemen. Het intakegesprek vindt plaats op een van de Nederlandse locaties van Vincere GGZ (waar wij onderdeel van zijn):

 • Amsterdam;
 • Cadier en Keer (nabij Maastricht);
 • Heerlen;
 • Sittard;
 • Venlo.

De psycholoog bespreekt na afloop van het gesprek zijn/haar bevindingen met een gespecialiseerd psychiater. Samen komen zij tot een persoonlijk behandelplan dat volledig gericht is op uw situatie.

Behandeling gokverslaving – behandelplan

Het doel van het intakegesprek is om te komen tot een behandelplan. Hierin staat vermeld welke zorg het beste aansluit bij uw problematiek en hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Het voorstel dat u krijgt is vrijblijvend. U kunt natuurlijk zelf beslissen of u akkoord gaat met het behandelplan. In het behandelplan staat vermeld welke zorg u kan helpen waarbij wordt gekeken naar al onze therapieën, trainingen of andere activiteiten. Een behandeling in Zuid-Afrika behoort hierbij tot de mogelijkheden, maar wij bieden ook poliklinische hulp in Nederland aan. Het oordeel van onze behandelaars staat hierbij centraal.

Kosten voor het afkicken van gokverslaving

De kosten van het behandeltraject van uw verslaving vallen binnen de basisverzekering van de Nederlandse zorgverzekeraar. U bent daarom alleen de kosten kwijt die u maakt voor uw wettelijk verplichte eigen risico en de vliegtickets naar Zuid-Afrika. Heeft u nog vragen over de kosten en de vergoeding van onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meld u aan voor het afkicken van gokverslaving

Besluit u dat uw gokverslaving genoeg ellende heeft voortgebracht? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Bel direct naar het telefoonnummer 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl voor meer informatie.