Gokverslaving en alcoholverslaving 2018-09-20T12:13:24+02:00

Gokverslaving en alcoholverslaving

Een gokverslaving en alcoholverslaving komen helaas vaak voor. Op zichzelf is overmatig gokken al een groot probleem. Als u hiernaast ook nog kampt met een alcoholprobleem dan is dit een groot risico. Alcohol vertroebelt uw denken wat ervoor zorgt dat u slechte keuzes maakt. Het is logisch dat dit voor veel ellende kan zorgen. Wij bieden u echter hulp in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. In een zorgeloze omgeving krijgt u weer grip op uw leven. Bel daarom naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl

De neerwaartse spiraal van gokken

Iedereen heeft wel eens gegokt en veel mensen bezoeken geregeld een casino voor hun ontspanning. Toch kan onschuldig gokgedrag zich geleidelijk ontwikkelen in een problematische gokverslaving. Hierbij kunt u uw impulsen niet meer controleren en is het einde zoek. U raakt opgewonden van het perspectief van hoge winkansen en een groot deel van uw leven staat in het teken van gokken. U verliest uzelf in het gokken, en hiermee ook uw geld en soms sociale contacten. Een gokverslaving is hiermee geboren. U zult willen stoppen met gokken maar ziet in dat dit op niets uitloopt. U wordt hierdoor steeds meer vatbaar voor de risico’s van gokverslaving.

Het hebben van een gokverslaving en alcoholverslaving

Alcohol kan tijdens het gokken werken alsof u olie op een vuur gooit. Overmatig alcoholgebruik tijdens het gokken staat garant voor verkeerde inschattingen met desastreuze gevolgen. De keuzes die u op dat moment maakt, zullen niet goed uitpakken. Dit zorgt voor veel frustraties en gevoelens spijt, wat weer wordt opgevangen door alcohol te drinken. Alcohol kent echter vernietigende risico’s voor uw gezondheid. Daarnaast is de drank simpelweg duur. Uw financiële zorgen nemen toe en de noodzaak om professionele hulp te zoeken voor uw verslaving ook.

Afkicken van gokverslaving en alcoholverslaving

Heeft u besloten dat uw gokverslaving en alcoholverslaving genoeg ellende veroorzaakt hebben? Acht u de tijd rijp om weer grip te krijgen op uw eigen leven en het gokken en de drank vaarwel te zeggen? Dan kunt u bij ons terecht voor verslavingshulp. Onze therapieën zijn erg effectief en met jarenlange ervaring in de verslavingszorg kunnen wij ons een specialist noemen. Wij zorgen dat u zowel kunt afkicken van alcohol als kunt afkicken van gokverslaving. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.