Gokverslaving en cannabisverslaving 2018-09-20T12:16:38+02:00

Gokverslaving en cannabisverslaving

Zowel gokken als cannabis hebben de potentie een verslaving te worden. Zeker samen leiden een gokverslaving en cannabisverslaving tot grote risico’s. Financiële schulden, mentale en fysieke gezondheidsproblemen komen hierbij vaak voor. Wij kunnen u echter helpen en geven u de controle terug over uw leven. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is erg effectief en heeft hierdoor korte wachttijden. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.

De problemen van een gokverslaving

Een verslaving aan gokken is net als elke andere verslaving; het is bijzonder lastig om de verslaving onder controle te krijgen. Zonder hulp proberen te stoppen met gokken is erg moeilijk. De gokverslaving is in de loop de jaren namelijk een steeds actievere rol gaan spelen in uw leven. Hierdoor loopt u het risico om in financiële problemen terecht te komen. Misschien leent u hierdoor wel geld van mensen met wie u eigenlijk niets te maken wilt hebben. Een ander groot probleem is dat de verslaving steeds meer grip op u krijgt en u hiervan stress ervaart. Deze stress kent ernstige gevolgen en u zult een manier willen vinden om hiermee om te gaan. Helaas grijpen veel mensen dan naar middelen zoals alcohol of cannabis.

Slechte keuzes

Cannabis is een softdrug en heeft een tijdelijk effect op uw bewustzijn. Cannabis kan uw hersenen tijdelijk verdoven waardoor u relaxed wordt en uw problemen minder erg lijken. Dit laatste is echter niet minder waar. Als u cannabis gebruikt voor of tijdens het gokken, maakt u keuzes waar u achteraf spijt van kunt krijgen. Uw staat van bewustzijn wordt namelijk sterk vertroebeld wat tot slechte keuzes kan leiden. U zit hierdoor dieper in de problemen dan u mogelijk denkt. De noodzaak om hier hulp voor te zoeken is dan ook hoog.

Professionele hulp

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is de ideale locatie om weer vrij door het leven te gaan. Onze therapeuten hebben in de loop der jaren al vele mensen mogen helpen met hun problemen. Dit komt omdat wij al vele jaren ervaring hebben in de verslavingszorg en ons hierdoor een specialist kunnen noemen. Wacht daarom niet langer dan nodig is en bel naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer over het afkicken van gokverslaving en het afkicken van cannabis.