Gokverslaving en cocaïneverslaving 2018-09-20T12:21:18+02:00

Gokverslaving en cocaïneverslaving

Een gokverslaving en cocaïneverslaving zorgen samen voor veel problemen. Cocaïne staat namelijk garant voor onverantwoorde keuzes wat natuurlijk funest is op het vlak van gokken. U kunt hierdoor in grote financiële problemen terechtkomen. Daarnaast kent cocaïne veel risico’s op het vlak van gezondheid en is het een van de meest vernietigende drugs die bestaat. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op via 085 – 273 7591 of info@bekaruu.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vicieuze cirkel van een gokverslaving en cocaïneverslaving

Veel mensen gebruiken cocaïne vanwege de stimulerende en opwekkende werking van het middel. Het cocaïnegebruik gaat echter vaak samen met onverantwoorde keuzes. U denkt wellicht dat u door de cocaïne scherper en alerter bent, maar dit gaat helaas niet zonder risico’s. Cocaïne zorgt namelijk voor grootheidswaan wat ervoor zorgt dat u uw kansen verkeerd inschat. Kansen verkeerd inschatten op het vlak van gokken kan leiden tot grote financiële verliezen wat voor veel stress kan zorgen. Deze stress kent maar één uitvlucht; drugsgebruik. Voor u het weet bent u in een vicieuze en negatieve cirkel terechtgekomen waarbij u niet kunt losbreken van uw verslaving aan gokken en uw cocaïneverslaving. Dit is dan het moment om de hulp van Bekaruu in te schakelen.

Afkicken van gokverslaving en cocaïneverslaving

U bent bij Bekaruu aan het juiste adres voor het afkicken van uw gokverslaving en cocaïneverslaving. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is namelijk ver verwijderd van al uw impulsen die u momenteel de das omdoen. Onze behandelaars hebben de afgelopen jaren al vele mensen mogen helpen met hun verslavingen (lees ook hun ervaringen). In een zorgeloze omgeving helpen wij u in onze kliniek met de zorg die u nodig heeft om uw leven weer onder controle te krijgen. Niet alleen geestelijk helpen wij u verder, ook op lichamelijk en spiritueel vlak krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Wacht niet langer

Wacht niet totdat het te laat is en neem direct contact met ons op voor hulp. Onze behandellocatie is erg effectief en de beste verslavingsartsen, psychologen en ander personeel staan voor u klaar om u te helpen. Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 om een van onze medewerkers te spreken. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen (info@bekaruu.nl) voor meer informatie.