Gokverslaving en psychische aandoening 2018-09-20T12:23:13+02:00

Gokverslaving en psychische aandoening (dubbele diagnose)

Een gokverslaving en psychische aandoening (dubbele diagnose) zijn twee zaken die beter niet samengaan. Bij een gokverslaving kent u geen rem op uw gokgedrag en bij een psychische aandoening kampt u met mentale problemen. Dit zorgt voor impulsief en onverantwoord gedrag. Dit is in het geval van gokken natuurlijk een probleem waarvoor u hulp kunt zoeken. In Zuid-Afrika hebben wij al vele mensen mogen helpen en onze therapeuten zijn specialist in de behandeling van een dubbele diagnose. Bel daarom naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.

Wat is een psychische aandoening?

Bij een psychische aandoening kunt u de nodige problemen ervaren in uw leven. Dit komt omdat uw denken, voelen en handelen er negatief door beïnvloedt wordt. Er zijn tal van diagnoses waarvan u problemen kunt ervaren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Angstklachten of – stoornis;
  • ADD/ADHD;
  • Autisme;
  • Borderline;
  • Depressie;
  • Dwangmatige stoornis;
  • Eetstoornis;
  • PTSS (posttraumatisch stresssyndroom).

Elk van bovenstaande aandoeningen kan een grote invloed uitoefenen op uw leven. Vaak gaat dit gepaard met erg sombere, angstige, depressieve of zelfs suïcidale gedachten. Ook kunt u last hebben van dwangmatige gedachten die u aanzetten om te gaan gokken. Vanwege uw aandoening bent u hierdoor juist extra vatbaar voor bijvoorbeeld een gokverslaving. De kick die u krijgt door te gokken leidt ertoe dat u tijdelijk uw angsten of problemen kunt vergeten. Het staat voor zich dat er grote risico’s van gokverslaving bestaan. Wij kunnen u echter helpen en geven u de allerbeste zorg.

Hulp bij een gokverslaving en psychische aandoening

Het leven met een gokverslaving en psychische aandoening kan samengaan met erg veel problemen. Wij kunnen u helpen bij zowel uw verslaving als uw aandoening. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een dubbele diagnose. Dit doen wij in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika, waar u in een luxe omgeving ver verwijderd bent van al uw impulsen. Samen met u streven wij naar het resultaat waarbij u grip heeft op uw verslaving en psychische problemen. Hierbij krijgt u weer de controle over uw eigen leven!

Zoek direct hulp

Wacht niet langer dan nodig is en neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord via 085 – 273 7591 of u kunt ons e-mailen via info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen.