Seksverslaving 2018-09-20T13:25:01+02:00

Seksverslaving – hulp bij seksverslaving

Een seksverslaving is een verzamelbegrip van alle dwangmatige seksuele activiteiten waar u zich mee bezig kunt houden. Het gaat dus niet alleen om seksueel gedrag, maar ook om seksuele gedachten die ermee samenhangen. Een verslaving aan seks wordt na verloop van tijd steeds erger en heftiger. Het vormt hierdoor een groot probleem waarmee wij u kunnen helpen in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. Bel vandaag nog naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail: info@bekaruu.nl.

Wanneer heb ik een seksverslaving?

Bijna ieder mens heeft een gezonde interesse voor seks. Wij zijn er als mens namelijk voor gemaakt om seks fijn te vinden omdat het de manier is om onszelf voort te planten. Bij sommige mensen is de balans zoek. Zij kampen niet meer met een gezonde interesse voor seks, maar met een ware obsessie. Hierdoor zal een groot deel van het leven in het teken staan van seksuele activiteiten. Deze verslaving wordt na verloop van tijd steeds sterker wat als gevolg heeft dat het uw leven steeds verder gaat controleren. Het vormt daarmee een probleem waar u zelf nauwelijks iets aan kunt doen. U bent namelijk overgeleverd aan uw eigen gedachten en bent vaak niet in staat om uw verslaving te controleren. Herkent u de volgende problemen?

  • Een groot deel van uw tijd staat in het teken van seks;
  • Uw verslaving aan seks gaat gepaard met grote financiële uitgaven;
  • U jaagt steeds extremere vormen van seks na;
  • U voelt zich ellendig als u geen seks heeft;
  • Als u toegeeft aan uw seksuele impulsen, heeft u daarna last van gevoelens van schaamte;
  • U heeft geprobeerd uw gedrag te controleren of te stoppen met seks. Dit leidt tot niets.
  • Uw partner uit zijn/haar problemen over uw seksueel gedrag.

Herkent u deze problemen? Neem dan contact met ons op voor professionele hulp. Wij hebben al vele mensen mogen helpen met hun verslaving en hebben hierin bewezen om erg effectief en doeltreffend te werk te gaan. U kunt ook meer lezen over de risico’s van seksverslaving.

Afkicken van seksverslaving in Zuid-Afrika

Een seksverslaving kan de nodige problemen opleveren in uw leven. Het ergste is dat u er hopeloos van kunt worden omdat u er zelf bijna niets tegen kunt doen. U zit namelijk in de greep van uw verslaving. Wij kunnen u echter helpen! Onze professionele hulpverleners in Zuid-Afrika streven ernaar om onze cliënten zo goed te helpen. Dit vindt plaats in een luxe en kleinschalige kliniek waar u in alle privacy kunt afkicken van uw verslaving aan seks. Er is dan ook totaal geen reden tot schaamte. Door onze jarenlange ervaring in de verslavingszorg kunnen wij weten waar u tegenaan loopt.

Lees meer: afkicken van seksverslaving

Dubbele diagnose

Er kunnen tal van oorzaken zijn van uw seksverslaving. Wat wij vaak zien is dat er sprake is van een seksverslaving en psychische aandoening. Dit wordt ook wel een dubbele diagnose genoemd. Hierbij kan het zo zijn dat uw psychische klachten zijn verweven met uw verslaving. Dit maakt het een diepliggend probleem waar u onze hulp goed bij kunt gebruiken. Onze behandelaars hebben zich namelijk gespecialiseerd in het gelijktijdig behandelen van een dubbele diagnose. Hierdoor vergroten wij de kans dat u uw verslaving in Nederland permanent de baas kunt zijn.

Lees meer: seksverslaving en psychische aandoening

Seksverslaving en middelengebruik

Om een seksverslaving te voeden met nieuwe en extreme gedachten en gedrag, combineren veel verslaafde mensen seks met lustopwekkende middelen. Deze middelen leiden ertoe dat u uw verslaving verder voedt en u steeds dieper in de put raakt. Daarnaast kunt u verslaafd raken aan het betreffende middel dat u neemt. De volgende combinatieverslavingen zien wij dan ook vaak terugkomen.

Seksverslaving en alcoholverslaving

Het drinken van alcohol is voor veel mensen een manier om hun stress tijdelijk te verlichten en zich wat losser te voelen. Dit maakt dat alcohol een geliefd middel is in combinatie met seks. Echter is een alcoholverslaving de meest voorkomende verslaving in Nederland. Alcoholmisbruik veroorzaakt na verloop van tijd erg veel problemen op het vlak van uw gezondheid, werk en sociaal leven. Daarnaast versterkt de drank uw extreme gedachten op het vlak van seks waardoor uw seksverslaving verder gevoed wordt.

Lees meer: seksverslaving en alcoholverslaving

Seksverslaving en speed verslaving (amfetamine)

Een verslaving aan seks en speed komt geregeld voor. Speed is een upper wat ertoe leidt dat u zich energiek, socialer en simpelweg beter voelt wanneer u het middel neemt. Daarnaast zorgt de designerdrug ervoor dat u meer zin in seks krijgt. Natuurlijk komen hier ook nadelen naar voren toe. Overmatig gebruik kan leiden tot een geestelijke en fysieke afhankelijkheid. Zeker in combinatie met een verslaving aan seks leidt dit tot talloze problemen waarmee wij u kunnen helpen.

Lees meer: seksverslaving en speed verslaving

Seksverslaving en cocaïneverslaving

De harddrug cocaïne staat erom bekend geregeld samen te gaan met buitensporig seksueel gedrag. Cocaïne kent namelijk een sterke en stimulerende werking op uw lichaam en geest. Dit geldt ook op het vlak van seks. Door de drug krijgt u meer zin in seks en krijgt u last van grootsheidswaan. Coke is echter een van de meest sterke en verslavende drugs die bestaat. U loopt bij een verslaving aan seks en cocaïne sterk het risico in de problemen te komen.

Lees meer: seksverslaving en cocaïneverslaving

Seksverslaving en GHB-verslaving

De combinatie van seks en de partydrug GHB wordt helaas vaak gelegd. GHB houdt uw verslaving aan seks in stand terwijl u bij veelvuldig gebruik van de drug een ernstig verslavingsrisico loopt. Op korte termijn laat GHB u namelijk nog goed voelen, maar het zal niet lang duren voor u gegrepen wordt door verslavende en verstikkende gedachten.

Lees meer: seksverslaving en GHB-verslaving

Hulp bij een seksverslaving

Wij begrijpen waar u tegenaan loopt met een verslaving aan seks. U bent bij ons aan het juiste adres om geholpen te worden met uw verslaving en aan verwante problemen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer 085 – 273 7591 of e-mailadres info@bekaruu.nl. Heeft u nog verdere vragen en wilt u meer informatie lezen? Ga dan naar de pagina ‘veelgestelde vragen seksverslaving‘.