Afkicken van seksverslaving 2018-09-20T13:40:15+02:00

Afkicken van seksverslaving

Een seksverslaving brengt veel ellende met zich mee. Dit geldt voor de persoon met de verslaving, maar ook de omgeving die dichtbij staat. Bent u verslaafd aan seks en/of porno en ziet u in dat u professionele hulp nodig heeft? Dan biedt het afkicken van seksverslaving in Zuid-Afrika uitkomst. Door onze bewezen zorgaanpak helpen wij u weer van het leven te genieten. Velen gingen u al voor! Bel daarom vandaag nog naar 085 – 273 7591 of stuur ons een e-mail: info@bekaruu.nl.

Waarom afkicken van seksverslaving?

Er zijn verschillende redenen om af te kicken van uw verslaving aan seks. Misschien heeft u zelf ervaren dat het proberen te minderen of stoppen met seks weinig succesvol is. U wordt namelijk constant omringd door seksuele impulsen op straat, op televisie of op internet. Ook uw huidige, stressvolle leven speelt hierbij een rol. Wat onze behandeling voor seksverslaving in Zuid-Afrika zo effectief maakt, is dat u ver weg bent van al uw verleidingen. Hierbij streven wij naar blijvend succes. Wij helpen u uw seksverslaving onder controle te houden, ook als u weer terug bent in Nederland. Dit komt omdat wij ons niet alleen richten op het probleem (uw seksverslaving), maar ook mogelijke oorzaken ervan. Zo besteden wij bijvoorbeeld aandacht aan het behandelen van een dubbele diagnose wat in uw geval een seksverslaving en psychische aandoening kan zijn.

Afkicken van seksverslaving in Zuid-Afrika

De professionele behandelaars in onze kliniek doen hun uiterste best om elke patiënt zo goed mogelijk te helpen. Onze evidence based technieken bewijzen keer op keer erg effectief te zijn in de behandeling van verslaving. Zeker omdat onze kliniek kleinschalig en luxe is, krijgt u het gevoel een hele nieuwe start te maken in het leven.

Waarom afkicken bij Bekaruu loont:

  • Gemotiveerde en gedreven behandelaars;
  • Professionele geestelijke gezondheidszorg en aandacht voor uw spirituele en lichamelijke gezondheid;
  • Evidence based behandeltechnieken;
  • Korte wachttijden;
  • Kleinschalige en luxe kliniek;
  • Behandeltraject wordt vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar.

Doel: geen terugval na afkicken van seksverslaving

Wanneer u in Zuid-Afrika verblijft, bevindt u zich continu onder toezicht van onze zorgmedewerkers. Uw verslaving aan seks onder controle houden, is daar natuurlijk anders dan momenteel in uw eigen omgeving. Bij al onze behandelingen streven wij naar het eindresultaat waar u blijvend uw verslaving de baas bent. Op die manier bent u vrij van alle problemen en risico’s van seksverslaving waar u momenteel mee kampt. Wij helpen u onder meer met de volgende punten:

  • Blijvende motivatie om uw verslaving de baas te blijven;
  • Leren omgaan met verleidingen;
  • Leren omgaan met (negatieve) emoties;
  • De acceptatie dat de verslaving ‘bij’ u hoort en dat u hier altijd rekening mee moet houden.

Kosten voor het afkicken van seksverslaving

Onze behandelingen hebben bij veel mensen voor een beter leven gezorgd. De kosten voor het afkicken van verslavingen vallen binnen het basispakket van de Nederlandse zorgverzekering. Daarom zijn de kosten van de behandeling niet voor uw rekening. Wat u bij een behandeling wel dient te betalen zijn de vliegtickets naar de locatie en uw (wettelijk verplichte) eigen risico. Heeft u nog vragen hierover? Neem dan contact op met ons.

Behandeling seksverslaving – intakegesprek

Besluit u om in behandeling bij ons te gaan voor een seksverslaving? Dan kunt u een intakegesprek met ons inplannen via info@bekaruu.nl of 085 – 273 7591. Bij het intakegesprek heeft u een afspraak een gespecialiseerd psycholoog en zult u over uw verslavingsprobleem spreken. Het intakegesprek heeft als doel uw situatie in kaart te brengen en om te bepalen hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. De plaatsen waarop u in Nederland welkom bent zijn de locaties van Vincere GGZ waar wij onderdeel van zijn. Onze Nederlandse locaties zijn als volgt:

Behandeling seksverslaving – behandelplan

Na afloop van het intakegesprek gaat de psycholoog samen met een psychiater aan de slag met uw behandelplan. Zij vormen een gezamenlijke diagnose voor uw seksverslaving. Dit mondt uit in e//www.vincere-ggz.nl/locaties/amsterdam/en behandelplan waarin de medische diagnose van uw probleem naar voren toe komt. Verder wordt vermeld wat het doel is van de behandeling en welke therapieën, trainingen of andere activiteiten hierbij gaan helpen. Het oordeel van de psycholoog en psychiater staat hierbij centraal. U beslist vervolgens zelf of u akkoord gaat met het behandelplan.

Meld u aan – afkicken van seksverslaving

Besluit u uw verslaving een halt toe te roepen? Bent u er klaar voor om weer grip te krijgen op uw leven en te breken van alle ellende die de seksverslaving met zich meebrengt? Wij kunnen u hierbij helpen! Onze collega’s vertellen u graag meer op het telefoonnummer 085 – 273 7591. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bekaruu.nl voor meer informatie.