Risico’s seksverslaving 2018-09-20T13:29:18+02:00

Risico’s seksverslaving

Een seksverslaving brengt vele risico’s met zich mee. Daarnaast worden de nadelen en problemen na verloop van tijd steeds erger. Hierdoor raakt u steeds meer gevangen door uw verslaving. Bent u de verslavende gedachten zat en zoekt u professionele hulp om van uw seksverslaving af te komen? Zoek dan niet verder, onze afkickkliniek in Zuid-Afrika helpt u met uw problemen. Bel vrijblijvend naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer hoe u kunt breken met alle risico’s van een seksverslaving.

Risico’s seksverslaving – Wat is het gevaar van een seksverslaving?

In tegenstelling van wat veel mensen denken, gaat het bij een seksverslaving niet alleen om geslachtsgemeenschap. Een seksverslaving is namelijk veel breder dan dat. U zult namelijk ook last gaan hebben van beklemmende gedachten die steeds heftiger en vaker naar voren toe komen. Een verslaving aan seks is hierdoor net als elke andere verslaving die er is. Of het nu gaat om een cocaïneverslaving of een GHB-verslaving, u zult inzien dat u na verloop van tijd steeds minder grip krijgt op uw leven. De gedachten aan seks zullen steeds vaker voorbijkomen en steeds extremer worden. Zelf uw verslaving onder controle krijgen is haast onmogelijk. Onze professionele hulp voor het afkicken van een seksverslaving is daarom aan te raden.

Financiële risico’s seksverslaving

Een verslaving aan seks wordt na verloop van tijd steeds erger. Daarom gaat u op zoek naar allerlei manieren om aan uw trekken te komen. Hierbij komt een groot financieel risico naar voren. Misschien besteedt u wel erg veel geld aan uw seksueel gedrag. Denk hierbij aan kosten die u maakt voor pornografische websites, sekslijnen of prostituees. Deze kosten kunnen na verloop van tijd sterk toenemen en voor financiële problemen zorgen.

Gezondheidsrisico’s seksverslaving

Een andere risico van een seksverslaving heeft betrekking op uw gezondheid. De kans is namelijk aanwezig dat uw seksueel gedrag steeds extremer wordt. Hierdoor neemt ook de kans toe dat u onveilige seks gaat hebben waardoor u kans loopt op een seksueel overdraagbare aandoening (soa). Verder combineren veel mensen hun verslaving met middelen zoals GHB, cocaïne, alcohol, of speed. Ieder van deze middelen kent zijn eigen problemen en gezondheidsrisico’s.

Juridische risico’s seksverslaving

Heeft u wel eens seks gehad met iemand die niet dezelfde seksuele wensen had als u? En had u vervolgens moeite om de grenzen van deze persoon te respecteren? Als u de grenzen van uw sekspartner niet respecteert dan riskeert u grote juridische risico’s. Daarnaast brengt u veel pijn en leed toe bij de persoon met wie u seks heeft. In dit geval dient u direct hulp te zoeken en contact met ons op te nemen!

Sociale risico’s seksverslaving

Een seksverslaving kan na verloop van tijd voor veel problemen zorgen in uw sociale omgeving. Misschien is contact met andere mensen wel een groot probleem omdat u steeds aan seks moet denken. Misschien heeft u wel een casanova-complex, wat een benaming is voor iemand die een niet te stoppen drang heeft om mensen te verleiden. Daarnaast zijn er de conflicten en ruzies die u kunt hebben met uw partner. Dit zorgt natuurlijk voor veel stress.

Risico’s seksverslaving – zoek hulp

Hoe erg u ook de nadelen ervaart van uw seksuele gedrag en gedachten, het is niet te laat om hulp te zoeken. Onze experts op de afkickkliniek in Zuid-Afrika zijn er namelijk in gespecialiseerd om mensen met een verslaving te helpen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op via info@bekaruu.nl of bel ons op 085 – 273 7591.