Seksverslaving en speed (amfetamine) 2018-09-20T13:55:42+02:00

Seksverslaving en speed verslaving (amfetamine)

Een seksverslaving en speed verslaving komt geregeld voor. Waar de combinatie op het begin als prettig wordt ervaren, kan het uw leven na verloop van tijd overhoop gooien. Net als seks is speed (amfetamine) namelijk erg verslavend en u krijgt er na verloop van tijd steeds meer behoefte aan. Dit gaat gepaard met de nodige risico’s waarvan u direct wilt losbreken. Wacht hierop niet te lang en neem contact met ons op. Bel direct naar 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl. Een behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika zorgt ervoor dat u weer van het leven kunt genieten.

Wat doet speed op seksueel vlak?

De designerdrug speed is een upper en geeft u – zoals al blijkt uit de naam – erg veel energie. De stimulerende effecten van speed zorgen ervoor dat u zich meer energiek voelt en alerter bent. Daarnaast krijgt u meer zin in seks dankzij de drug. Naast het feit dat de drug lust opwekt, maakt speed u ook gevoeliger voor aanrakingen. Dit maakt het een geliefde combinatie met seks. De effecten van speed richten zich op dus op kortdurend seksueel genot. Het is juist op lange termijn dat speed voor problemen gaat zorgen. De drug is namelijk erg verslavend wat ook geldt voor seks. In onze afkickkliniek zien wij dan ook veel mensen met een seksverslaving en speed verslaving.

Risico’s van seksverslaving en speed verslaving

Een van de vele risico’s van een seksverslaving is dat uw gedrag na verloop van tijd steeds extremer wordt. De grenzen die u vroeger leek te hebben, zijn na verloop van tijd steeds verder naar de achtergrond verdwenen. Dit maakt dat het gebruiken van speed tijdens de seks tot gevaarlijke situaties kan leiden. Uw seksuele gedrag kan steeds gevaarlijker en extremer gaan worden. Als u vervolgens zelfstandig wilt stoppen met seks en stoppen met drugs dan leidt dit vaak tot niets. Professionele hulp is de enige uitweg die u nog verder gaat helpen.

Zoek hulp bij een seksverslaving en speed verslaving

Bent u klaar met de ellende van uw verslaving aan seks en drugs? Grijp het leven dan weer in de eigen hand en neem contact met ons op. Onze specialisten in Zuid-Afrika zorgen ervoor dat u weer de controle krijgt over uw eigen leven. Zo leren wij u om uw verslavingen de baas te worden. E-mail daarom vandaag nog naar info@bekaruu.nl voor een intakegesprek of bel naar 085 – 273 7591.