Seksverslaving en cocaïneverslaving 2018-09-20T13:51:17+02:00

Seksverslaving en cocaïneverslaving

Het combineren van seks met cocaïne is iets wat vaak voorkomt. Met name in het uitgaanscircuit kicken mensen op de effecten die de coke met zich meebrengt op seksueel vlak. Er klampen echter veel nadelen aan de harddrug en u kunt in serieuze problemen terechtkomen. Hierbij ligt een seksverslaving en cocaïneverslaving op de loer. Wij zorgen ervoor dat u uw leven weer onder controle krijgt. Neem daarom vandaag nog contact op met 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.

Seks en cocaïne combineren

De harddrug cocaïne is een upper die heftige effecten teweeg kan brengen. Het is een van de meest sterke drugs en verslavende drugs die er is. Veel mensen met een cocaïneverslaving kicken op de enorme drive en energie die zij krijgen door cocaïne. Daarnaast zorgt de coke voor een stimulerend effect op het vlak van seks. Veel mensen voelen zich na cocaïnegebruik onoverwinnelijk en krijgen een erg hoog zelfbeeld. Dit zorgt voor extra zin in seks. Natuurlijk gaat een cocaïneverslaving dit gepaard met de nodige problemen zoals:

  • Schade aan hart- en bloedvaten;
  • Hallucinaties of psychoses;
  • Blijvende hersenschade;
  • Kans op een overdosis.

Effecten van cocaïne op seks

Cocaïne kent heftige effecten op uw hersenen wat ervoor zorgt dat u zich anders gedraagt dan wanneer u nuchter bent. Hierdoor verschuiven ook uw grenzen op seksueel vlak. Een kenmerk van een seksverslaving is dat de gedachten en gedragingen na verloop van tijd steeds extremer worden. Bepaalde soorten drugs zoals poppers, GHB of cocaïne spelen hier een belangrijke rol bij. U zult door de cocaïne streven naar extreme seks waarvan het u op dat moment een goed idee lijkt. Na afloop kan dit gepaard gaan met heftige negatieve gevoelens zoals schaamte of afschuw.

Hulp bij een seksverslaving en cocaïneverslaving

Het is helder dat een seksverslaving en cocaïneverslaving voor veel problemen zorgt. Zelfstandig proberen te stoppen met seks en stoppen met cocaïne is nagenoeg kansloos. Ziet u dit ook in en heeft u er genoeg van gecontroleerd te worden door uw verslaving? Grijp zelf de controle en neem contact met ons op. Pleeg het telefoontje dat uw leven kan veranderen: 085 – 273 7591. Ook kunt u ons e-mailen op info@bekaruu.nl.