Seksverslaving en GHB-verslaving 2018-09-20T13:56:48+02:00

Seksverslaving en GHB-verslaving

Door een seksverslaving en GHB-verslaving kunt u in nare situaties terechtkomen. De drug GHB houdt namelijk een seksverslaving in stand terwijl het uw lichaam en hersenen ernstige schade toebrengt. Bent u klaar om het heft in eigen handen te nemen en uw verslaving aan seks en GHB de rug toe te keren? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen. Bel het telefoonnummer 085 – 273 7591 of verstuur een e-mail naar info@bekaruu.nl.

Seksverslaving en de werking van GHB

Hoe langer een verslaving duurt, hoe sterker deze na verloop van tijd kan worden. Ditzelfde geldt voor een seksverslaving, waarbij het na verloop van tijd steeds lastiger wordt om uw seksuele gedrag of gedachten te controleren. Het staat voor zich dat dit voor ernstige problemen kan zorgen. Toch gebruiken veel seksverslaafde mensen de partydrug GHB. Dit komt omdat GHB u gevoeliger maakt voor aanrakingen wat ervoor zorgt dat het een geliefde (maar niet ongevaarlijke!) drug is in combinatie met seks. De effecten van GHB lijken op het eerste oog erg positief. U voelt zich zelfverzekerd, krijgt meer zin in seks en heeft geen last van een kater of andere bijwerking. Toch kunt u eenvoudig ‘out’ gaan van de GHB of misselijk worden en stikken in uw braaksel.

Grenzen van seks verleggen door GHB

Een groot nadeel van een seksverslaving en GHB-verslaving is dat uw grenzen na verloop van tijd steeds verder verlegd worden. Dit kan er op den duur toe leiden dat u helemaal niet meer in staat bent om te genieten van ‘gewone’ seks. Verder kunt u door de combinatie in de problemen komen. Denk bijvoorbeeld aan onverantwoord seksueel gedrag waarbij u de grenzen van uw seksuele partner niet meer wilt en kunt respecteren. Of u kunt steeds extremere seks op bijvoorbeeld openbare plekken najagen. Het is duidelijk dat uw verschuivende grenzen voor veel problemen kunnen zorgen.

Hulp bij seksverslaving en GHB-verslaving

Heeft uw verslaving aan seks en GHB voor genoeg ellende gezorgd? Bent u klaar om de controle te grijpen over uw leven? Wacht niet langer dan nodig is en neem contact met ons op via 085 – 273 7591 of info@bekaruu.nl. Wij vertellen u graag meer wat onze kliniek in Zuid-Afrika kan betekenen in uw situatie.