Loading...
Verslavingen 2018-09-24T14:49:19+02:00

Verslavingen

Onze moderne levensstijl is vaak ingewikkeld en complex. Keuzes zijn enorm en verwarrend, maatschappelijke druk is vaak onverbiddelijk en de verwachtingen van de mensen om ons heen zijn vaak de bron van intense interne stress. Sommige mensen nemen het met grote stappen, terwijl anderen worstelen met elke stap.

Onze behandeling heeft als doel u volledig van uw verslaving te genezen. Om dit te bereiken hebben wij een breed aanbod van behandelingen.

Er zijn verschillende soorten verslavingen.
U kunt een gewoonteverslaving hebben of een middelenverslaving.
Bij een gewoonteverslaving gaat het om een gedrag of een handeling. U bent bijvoorbeeld verslaafd aan gokken, gamen of aan seksuele activiteiten.
Indien u een middelenverslaving heeft, bent u verslaafd aan een middel. Een verslavend middel kan stimuleren, verdovend of geestverruimend werken. Stimulerende middelen zijn bijvoorbeeld cocaïne of amfetamine. Alcohol is een verdovend middel en THC of LSD zijn geestverruimende middelen.

Bij Bekaruu behandelen we de verslavingen met de mogelijke psychiatrische problematieken die hiermee samenkomen. (Dubbel Diagnose) Mogelijke problematieken die hiermee samenkomen zijn: depressie, angstklachten, persoonlijkheidsproblematiek, ADHD, eetstoornis of PTSS.

Behandelingen